Sikeres TÉT pályázat a Gyógyszerésztudományi Karon

2015, augusztus 28 - 10:03

Sikeres TÉT pályázat a Gyógyszerésztudományi Karon

 

A Kutatási és Technológia Innovációs Alapból (továbbiakban KTIA) nyújtott támogatások átfogó célja, hogy kiszámítható és biztos forrást biztosítson a magyar gazdaság technológiai innovációjának ösztönzésére és támogatására, tegye lehetővé a gazdaságban és a társadalmi élet egyéb területein hasznosuló kutatás és fejlesztés erősítését, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítását, az innovációs infrastruktúra és annak körébe tartozó szolgáltató tevékenységek fejlesztését, a Széchenyi 2020 programban meghatározott célkitűzésekkel összhangban.

Jelen pályázati konstrukció célja, hogy a nemzetközi kétoldalú Tudományos és Technológiai (továbbiakban TéT) együttműködés keretében folytatott kutatásokban résztvevő kutató utazásaival kapcsolatos költségeinek támogatásával elősegítse.

Bővebb információ : http://nkfia.kormany.hu/tet-14

 

Sikeres pályázatot adott be Dr. Bácskay Ildikó docens asszony a DE GYTK Gyógyszertechnológiai Tanszék   vezetőhelyettese. A pályázat (TÉT_14-1-2015-0031) lehetőséget biztosít arra, hogy munkatársaival a Francia Université Claude Bernard Lyon1 Egytem munkacsoportjával korábban kialkított sikeres kooperációs munkát folytathassák és eredményeiket gyarapítsák.